Det med småt

Der er ikke købetvang og der modtages ingen billedpakker som man skal huske at sende retur.

Det som bestilles, er det der betales for.

Bestillinger betales med kreditkort og dersom man kan se hvad der lægges i indkøbskurven, så er der ingen retur eller afbestillingsret. Dog ved reklamationer er der naturligvis almindelige betingelser ifølge købeloven.

VIBORG SKOLEFOTO er leveringsdygtig i mange forskellige billedpakker samt et bredt udvalg af fun produkter såsom drikkedunke, musemåtter, krus og telegrammer, julekort, konfirmationskort etc., og alle med billede af eleven. Desuden kan der også leveres en vifte af sweatshirts og anden form for fritidsbeklædning der passer til jeres skole/institution med det tryk der skulle passe jer. Som noget nyt laver vi også måtter med gruppebillede på. Telegrammer kan leveres med det tryk som kunden ønsker.

En billedpakke kan eksempelvis være luksuspakken til kr.425,- der indeholder: 2 stk. 18 x 24  1 stk. 13 x 18 2 stk. 9 x 12 3stk 3,5 x 5 samt et gruppebillede i 19 x 25 med tekst ( skole, år, klassebetegnelse ) . Derefter er priserne følgende: kr. 369,-  kr. 325,-  kr. 299,-  kr.259,-

Der er mulighed for yderlige tilkøb af andre billedstørrelser som evt. ikke fremgår af prislisten. Det sker ved henvendelse til mig via telefon eller mail.

Der tages 6 – 10 billeder af hver elev i halvfigur og almindelig portræt. Mulighed for foto af søskende og personaler. Alle fotograferes på en hvid baggrund for at bringe motivet i centrum. Vi bruger ikke Greenscreen så der er ingen restriktioner med hensyn til farver, der ikke må bæres på fotodagen.